søndag 18. august 2013

Sightseeing søndag

Hei folkens. I´m back! ;)

I dag ble vi invitert til menigheten der min produsent og hans familie går. En flott liten kirke med et levende miljø med hjertet på rett sted...

... og slik så det ut inne. Etterpå ble vi invitert med ut på lunch med The Moodys og det var kjempekoselig!

Vi ble oppfordret til å ta turen innom Parthenon. Ja, du leste faktisk riktig! Det viser seg at Nashville og Athen er vennskapsbyer. Nashville oppførte Parthenon slik man tenkte seg at det må ha sett ut. Denne utgaven stod ferdig på 70-tallet.

Massive greier...

... og jeg ble plutselig enda mindre...

Mitt neste albumcover??? ;)

Denne moderne utgaven av Parthenon er innredet som museum, galleri, suvernirbutikk og...

... you guessed it: tempel! Dette er an statue av Atene, gudinnen for visdom og krig. Hvordan i all verden kunne de kombinere de to egenskapene???

Inngangsdørene på vestsiden av tempelet står alltid lukket. Hjeeeelp! Jeg vil ut! :D Men jeg klarer nok aldri å åpne disse dørene for hver av dem er av massiv bronse og veier 7,5 tonn hver...

Atenes skjold.

Aslan??? Ikke godt å vite. Denne løven dekorerte i alle fall ytterdøren på østsiden av tempelet. Eller er det et annet fabeldyr?

De greskegudene med Zevs i midten på tronen.

Søyler i solen... Kan forøvrig informere deg om at Hollywood har filmet deler av Percy Jackson og lyntyven i dette tempelet. Kult, ikke sant? ;)

I USA (les: kapitalismens høyborg) har kjøpesenterne åpent på søndager... Tid for vindusshopping. Her inne selger de dinosaurlevninger, hakkete vikingsvert... Eh, nei... Vent litt...! Det ble visst litt feil...

En diger butikk som kun selger kosedyr... Herlighet...! :)

En kafé som liksom skal ligge inni en regnskog. Tøft er det uansett.

Akkurat dette senteret har en egen scene hvor artister spiller hele dagen. Vi er jo tross alt i Nashville. ;)

Enda ett spisested, men dette ER faktisk veldig tøft! Hele stedet er omgitt av massevis av akvarier. Regner med at de serverer sjømat her? Fersk fisk til middag??? Veldig stilig!

Smart korall!

Vi var heldige som fikk øye på dette! På dette spisestedet begynte betjeningen plutselig en flashmob dans! Gøy! Spisesteder er det nok av på dette senteret. De har også et eget TORG for spisesteder.

Her borte er det sukker i ALT. Søtt brød... æsj! Men akkurat dette er en godtebutikk på størrelse med en hvilken som helst Nille butikk... Puh...

Vi rundet av dagen med en tur på IMAX-kino og så en av de nye filmene som nettopp har kommet ut. For å si det sånn: 3D-kino er UT og IMAX er in!

Har kost meg veldig i dag. I morgen er det forberedelser av musikkvideoinnspilling som står på programmet. Vi tastes! Og husk: Stay cool!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar